Srednja šola za odrasle | B&B

Srednja šola za odrasle

 • Čutite, da bi v življenju lahko dosegli več, si želite višjo stopnjo izobrazbe, končati nekoč začeto šolo, doseči naziv, ki bi izboljšal vaš položaj na trgu dela? Nikoli ni prepozno. Priključite se skupini enako mislečih sošolcev, ki vas bodo z veseljem sprejeli v svoj krog in skupaj boste lažje premagovali ovire. Nudimo vam možnost nadaljevanja izobraževanja ali vpis na srednjo šolo za odrasle po programih logistični tehnik in ekonomski tehnik.

  srednja šola za odrasle

 • Ekonomski tehnik SSI

  Postanite ekonomski tehnik, opravite poklicno maturo, ki omogoča nadaljevanje študija na višješolskem študijskem programu ekonomist, poslovni sekretar, na drugih višješolskih strokovnih programih ali na visoki šoli. Morda srednje šole niste uspešno dokončali? Za vas bomo pripravili osebni izobraževalni načrt, da boste maturirali čim prej.

   

  Informacije:

  Telefonska številka: 031 375 790 ali 04 280 83 04

  Elektronski naslov: referat@bb.si

  3 leta V. stopnja Kadarkoli
 • Logistični tehnik SSI

  Postanite logistični tehnik v treh letih in se pridružite strokovnjakom logistike. Program se konča s poklicno maturo, ki omogoča nadaljevanje študija na višješolskem študijskem programu logistično inženirstvo, na drugih višješolskih strokovnih programih ali na visoki šoli. Morda srednje šole niste uspešno dokončali? Za vas bomo pripravili osebni izobraževalni načrt, da boste maturirali čim prej.

  3 leta V. stopnja Kadarkoli
 • Ekonomski tehnik PTI

  Nadaljujete izobraževanje po končani poklicni šoli, ste administrator/-ka ali trgovec/-ka? Postanite ekonomski tehnik v dveh letih. Program se konča s poklicno maturo, ki omogoča nadaljevanje študija na višješolskih študijskih programih poslovni sekretar, ekonomist, na drugih višješolskih strokovnih programih ali na visoki šoli.

   

  Informacije:

  Telefonska številka: 031 375 790 ali 04 280 83 04

  Elektronski naslov: referat@bb.si

  2 leti V. Kadarkoli
 • Logistični tehnik PTI

  Nadaljujete izobraževanje po končani poklicni šoli? Postanite logistični tehnik v dveh letih in se pridružite strokovnjakom logistike. Program se konča s poklicno maturo, ki omogoča nadaljevanje študija na višješolskem študijskem programu logistično inženirstvo, na drugih višješolskih strokovnih programih ali na visoki šoli.

   

  Informacije:

  Telefonska številka: 031 375 790 ali 04 280 83 04

  Elektronski naslov: referat@bb.si

  2 leti V. stopnja Kadarkoli
Loading...