Kontakt

»Peetraaaaa, a bi midve šli v soboto na Truck Show v Radovljico? Naš Tim je čisto nor na kamione in bi ga peljali gledat te mašine.« Na obrazu se mi nariše nasmešek. To si želim.

Dogajanje 2. truck showa se je začelo že v petek, saj so priznani prevozniki, tako domači kot tuji, prihajali s svojimi veličastnimi kamioni in dvigali. Nekateri so prav umetniško dodelani tako zunaj kot znotraj. Vse se je svetilo in sploh ne bi rekla, da tile lepotci resnično vozijo po slovenskih, evropskih in še bolj oddaljenih cestah. Prava paša za oči. Še za moje, ženske, ki se raje ukvarja s kako drugo pašo. Tega bi še jaz kam peljala, sem nekajkrat pomislila. 

Sobotno vreme je bilo naklonjeno in tudi travnat teren, na katerem je potekala prireditev, je bil presenetljivo že precej suh. Ob prihodu je bilo dogajanje v polnem teku. Tudi naš Aleks z očali, ki simulirajo opitost, nekateri jih niti niso potrebovali, je bil v polnem elementu in na voljo za vsa cestnoprometna vprašanja. Ni imel časa niti za kavo. Sobota je bila rezervirana za razstavo tovornjakov, prijetno druženje obiskovalcev in družabne igre udeležencev. Predstavila so se reševalna in intervencijska vozila, ki so na cesti še kako pomembna. Večera, ki je bil v znamenju country glasbe, s Sandro sicer nisva dočakali. Imava enega v dobrem, ko malce zrastejo otroci.
Preživeli sva prijetne urice v druženju z znanimi in ne znanimi ljubitelji tovrstnega prometa. Tudi reklamiranje BB usposabljanj je že obrodilo sadove ...

Avtor: Petra Krnič

Dobimo se na družbenih omrežjih