Bonding psihoterapija | B&B

BB Dogodki

Pregled aktualnih in preteklih BB dogodkov. 

Izobraževanje /
05.06.2018

Bonding psihoterapija

Vabljeni na predstavitev psihoterapije, ki jo zelo dobro poznajo Italijani, Nizozemci, Nemci, Argentinci, Američani…, od leta 2001 pa tudi Slovenci.

Bonding psihoterapija je ena od svetovno priznanih psihoterapevtskih modalitet, hkrati se uporablja tudi kot sistem (metoda) osebnostne rasti. Specifična je tudi po svoji izraziti celostnosti, saj zajema vse temeljne človekove razsežnosti: telesno, čustveno, kognitivno, motivacijsko, vedenjsko, odnosno (življenjski odnosni slog) ter duhovno.

Bonding je potreba po fizični bližini s sočasno čustveno toplino in odprtostjo. Je temeljna biološka in psihološka potreba. Biološki vidik »bondinga« kot »bazične človekove potrebe« se izraža enako kot pri ostalih bioloških bazičnih potrebah (pitje, prehranjevanje,…) in če ni vsaj minimalne zadovoljitve te potrebe, človek ne more preživeti. 

Termin in lokacija

5. 6. 2018 ob 18:00, Ljubljanska cesta 30, Kranj

Prijava

Potrebna je predhodna prijava preko elektronske pošte: sasa.plaznik@bb.si.

Dogodek je brezplačen.

BBlog Izobraževanje / 10.04.2019 / Tatjana Čeh Naglič

Tudi letos se pridružujemo nacionalni kampanji TVU (teden vseživljenjskega učenja) in odpiramo okna učenju za življenje. Izberite teme, ki vas zanimajo in se udeležite številnih dogodkov, ki...

Loading...