Plesno terapevtska delavnica | B&B

BB Dogodki

Pregled aktualnih in preteklih BB dogodkov. 

BB /
10.05.2018

Plesno terapevtska delavnica

Delavnica

Po odlični lanskoletni izkušnji, ki je navdušila udeležence delavnice, tudi letos prihaja v Kranj dr. Ramon Nestor Vega. Z njim se bomo srečali v četrtek, 10. 5. 2018, ob 17. uri, v prostorih podjetja B&B Kranj, Ljubljanska cesta 30.

Dr. Vega se lahko pohvali z več kot 30 let trajajočo kariero na različnih področjih terapevtskega dela. Tokrat se nam bo predstavil kot plesni terapevt.

Namen plesne delavnice je krepitev čustvenega zdravja, ozaveščanje čustvenih stanj, sproščanje potlačenih čustvenih energij ter preprečevanje in obvladovanje stresa. Gibanje telesa ob glasbi ustvarja resnično in varno povezavo z drugimi, omogoča dvig ravni endorfinov in oksitocinov v telesu ter zagotavlja stanje notranje in zunanje sprostitve in zadovoljstva.

Dr. Ramon Nestor Vega

Kot bonding psihoterapevt se je usposabljal in kalil pri dr. Martienu Kooymanu (psihiater in psihoterapevt, ki se je bonding psihoterapije učil pri ustanovitelju omenjene modalitete, dr. Danielu Casrielu).

Dr. Vega je ustanovitelj argentinskega združenja za bonding psihoterapijo. Skupaj z dr. Kooymanom vodita delavnice v Italiji, Belgiji, Sloveniji, na Nizozemskem in v rodni Argentini.

Vabljeni v družbo dr. Ramona Nestorja Vege. Strokovnost, znanje, modrost, ljubezen do glasbe, predvsem pa ljubezen do ljudi ter latinsko – ameriški temperament so zagotovila, da je vaša udeležba na delavnici odlična naložba.

Prijava

Število prostih mest je omejeno, zato pohitite s prijavo (suzana.cajic@bb.si)

BBlog Izobraževanje / 11.09.2018 / Tatjana Čeh Naglič

V svetovalnem centru se velikokrat srečamo s tem vprašanjem. Verjetno poleg vseh, ki nas to vprašajo, obstaja še kdo, ki ga odgovor zanima. Pri tem velja poudariti, da je z zapisanim podobno...

Loading...