Razvoj kadrov v logistiki | B&B

BB Dogodki

Pregled aktualnih in preteklih BB dogodkov. 

Izobraževanje /
26.08.2015

Razvoj kadrov v logistiki

Predstavniki BB so se udeležili zaključnega dogodka Kompetenčnega centra za razvoj kadrov v logistiki, ki je potekal 27. avgusta 2015, v Portorožu. O konkurenčnosti slovenske logistike so govorili predstavniki:  Intereurope d.d., mag. Ernest Gortan, predsednik uprave,  Luke Koper d.d., ga. Barbara Miklavec, vodja kadrovskega področja, Javnega sklada RS za razvoj kadrov in štipendije in Projektne pisarne KOC Logistika. O temu, da si lahko drzen tudi na področju logistike, je predaval g. Andrej Božič, lastnik BB Svetovanje d.o.o. in generalni direktor  Steklarne Hrastnik. Na področje drznosti pa je bilo možno stopiti tudi znotraj delavnice. Predsednik Slovenskega logističnega druženja, g. Igor Žula se je dotaknil izzivov in priložnosti, ki jih od(s)kriva področje oskrbovalnih verig.  

Razprava se je razživela ob tematiki povezovanja logističnih subjektov z namenom večje konkurenčnosti. Poudarek pa je bil na pristaniški skupnosti. Vsekakor dober uvod v predstavitev dobrih praks partnerjev in viziji sodelovanja v prihodnosti. Za konec posveta pa je bila predstavljena ena izmed tržnih priložnosti –  Daljni vzhod. 

BBlog Izobraževanje / 01.04.2019 / Tatjana Čeh Naglič

»Danes bralec, jutri vodja,« so besede Margaret Fuller, ameriške novinarke, urednice, kritičarke in prve ženske, ki je v 19. stoletju smela vstopiti v knjižnico Harvard College ter začela...

Loading...