B - osvežitev znanja | B&B

B - osvežitev znanja

Osvežitveni paket ur vožnje

Osvežitveni paket

Imate že opravljen izpit za avto pa zaradi različnih razlogov že nekaj časa niste vozili?
Želite ponoviti pravila vožnje v krožišču, spoznati nove prometne znake in pravila ali osvežiti vključevanje na avtocesto?
 

01
02

Komu je namenjen?

Osvežitveni paket ur vožnje je namenjen vsem, ki imate vozniški izpit že opravljen, vendar iz različnih razlogov dlje časa niste vozili. Včasih nas takšne in drugačne situacije prisilijo, da moramo po dolgem premoru spet sesti za volan. Občutek ni prijeten. Niste samozavestni, skrbi vas kako boste parkirali, se vključili na avtocesto in peljali skozi krožišče, najhuje od vsega pa je, da ne prepoznate več vseh prometnih znakov. Če se najdete v opisu je osvežitveni paket vožnje prava izbira za vas. 

 • Po moževi smrti sem imela skoraj nov avto v garaži in vozniški izpit v žepu, le na cesto nisem upala. Po priporočilu sosede sem se vpisala v šolo vožnje in po le nekaj urah osvežila znanje, ki sem ga potrebovala. 

  Cvetka, 58 let

Potek

Ko ste se prepoznali v zgornjem opisu pokličite v vam najbljižjo poslovalnico (Kranj, Škofja Loka, Radovljica) ali pa se kar osebno oglasite pri nas. Rade volje se vam bomo posvetili, odgovorili na morebitna vprašanja ali razrešili dvome in pregnali strahove. Zaupajte nam, kje imate največ težav in sestavili bomo osvežitveni paket ur vožnje posebej za vas. 

V sprejemni pisarni boste prevzeli evidenčni karton vožnje in se dogovorili za inštruktorja, nato lahko pričnete z vožnjo.

03
 • Sandra Janc, BB, B&B, izobraževanje, usposabljanje, avtošola, šola vožnje
  Sandra Janc
  Organizatorka usposabljanj, Kranj
  sandra.janc@bb.si
 • Ela Vidmar, BB, B&B, izobraževanje, usposabljanje, avtošola, šola vožnje
  Ela Vidmar
  Organizatorka usposabljanj, Škofja Loka
  ela.vidmar@bb.si
 • Irena Praprotnik, BB, B&B, izobraževanje, usposabljanje, avtošola, šola vožnje
  Irena Praprotnik
  Organizatorka usposabljanj, Radovljica
  irena.praprotnik@bb.si
04

Prijava

Prijavite se lahko na naslednje načine:

Vprašajte, kar vas zanima tudi preko spleta.

BBlog / 31.07.2019 / Mag. Maja Zalokar

Izobraževanje je samoumevno Odrasli smo aktivno vključeni v izobraževanje, lažje si predstavljamo procese in njihovo delovanje v delovnih sistemih. Učenje jemljemo kot samoumevno, ker vemo,...

Loading...