BB Knjižnica

Svet knjig in znanja

Knjižnica

Knjižnica B&B je sodobno opremljeno in dostopno mesto, ki pomaga študentom in udeležencem izobraževanj pri reševanju problemov. Ponosni smo na to, da smo polnopravni član sistema COBISS, ki združuje že 440 slovenskih knjižnic. Omogoča namreč hitro obdelavo gradiva, iskanje, rezervacije in podaljševanje gradiva od doma preko spleta.

01
02

COBISS/OPAC

Literatura je nepogrešljiv pripomoček pri pripravi strokovnih in zaključnih del udeležencev naših izobraževanj. Zato se trudimo, da bazo sproti nadgrajujemo z izdajami domačih in tujih avtorjev. Vse študente in ostale udeležence vabimo, naj predlagajo nove knjige, in jih običajno razmeroma hitro naročimo.

Izposojeno gradivo lahko podaljšujete preko funkcije »Moja knjižnica« v sistemu COBISS/OPAC.

  • "Med študijem na BB so se mi popolnoma prilagodili. Pred diplomiranjem sem se oglasil v knjižnici in bil presenečen nad kakovostjo storitve."

    Boštjan, diplomant programa logistično inženirstvo

  • "V knjižnici BB dobim tudi ustrezne informacije o gradivu, ki je dostopno v drugih knjižnicah."

     

    Janez, inženir logistike, Ljubljana

Zakonska podlaga

Delovanje knjižnice BB temelji na različnih predpisih.

Knjižnični red

Zakon o knjižničarstvu (2001)

Zakon o organizaciji in financiranju vzgoje in izobraževanja (2007)

 

03
04

Obiščite nas

Obiščite nas v Izobraževalnem centru BB v Kranju na Ljubljanski cesti 30 (prvo nadstropje), od ponedeljka do petka od 9 do 17. ure ali nam pišite na referat@bb.si.

BBlog Izobraževanje / 14.01.2019 /

Živeti sam 2 meseca v nepoznani državi 2,5 ure vožnje z letalom, stran od svoje družine in prijateljev se na prvi trenutek ne sliši ravno mikavno. Vendar je treba ob temu pomisliti tudi na...

Loading...