Trening varne vožnje za zimske razmere | BB.si

Zimski trening

Trening vožnje v zimskih razmerah

Trening

Vožnja v zimskih pogojih velja za eno najzahtevnejših in najbolj nevarnih, zato se bomo podali na zasneženo podlago zimsko-športnega središča, ki nam bo omogočila vadbo vožnje v razmerah z močno zmanjšanim oprijemom, čemur je dodana tudi velika mera zabave.

 

01
02

Postopek

Program vadbe vključuje izvedbo različnih vaj, kot je zaviranje v sili, izogibanje oviri, vožnja skozi zavoje, vse pri pogojih močno zmanjšanega oprijema na zasneženi in poledeneli podlagi. Vozniki lahko tudi dobro spoznajo ter preizkusijo delovanje varnostnih sistemov. Celoten dan vadbe pa je začinjen tudi s kančkom zabave.

 

Termini

Izvedba zimskega treninga je mogoča le ko vremenski pogoji to omogočajo. Treningi se običajno izvajajo v mesecih januar in februar. Za točne termine stopite v stik z nami in obvestili vas bomo, ko bo izvedba mogoča. Trening se izvaja z lastnim avtomobilom.

03
 • Aleksander Kolander, BB, B&B, izobraževanje, usposabljanje, avtošola, šola vožnje
  Aleksander Kolander
  Učitelj vožnje in predavatelj CPP
  avtosola@bb.si
  040 328 714
04

Prijava

Prijavite se lahko na naslednje načine:

 • pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 2111, ali na telefonski številki: 04 280 83 02, 031 624 000,
 • pišete na info@bb.si,
 • se prijavite preko elektronskega obrazca

Vprašajte, kar vas zanima tudi preko spleta.

 

BBlog Varna vožnja / 15.09.2015 / Boštjan Paušer

V zadnjih dneh nas vsi, ki se vsaj malo spoznajo na prometno varnost, ali pa zgolj mislijo, da se spoznajo nanjo, z vseh koncev bombardirajo z informacijami, kako se je prometna varnost...

Loading...